Cardeon Futuring Finance är ett investmentbolag som investerar i innovativa teknologibolag som har potential att förändra världsmarknaden. Bolaget grundades av Virtway Invest och Masoud Khayyamis bolag MK Kapital AB. Virtway Invest äger 50% av bolaget.

Den första investeringen som bolaget gjort är i SpectraCure där Cardeon nu är dess fjärde största ägare. Genom Active Equity är Virtway Invest redan en av bolagets tio största ägare. Den andra investering som gjorts är i Lumito där Cardeon nu är företagets fjärde största ägare. Cardeon är även delägare i forskningsbolagen CarryGenes och NanoEcho

Masoud Khayyami är doktor i kemi vid Lunds Universitet. Han har gedigen erfarenhet från forskning, medicin, medtech och biotekniksektorerna. Utöver detta har han stor erfarenhet som investerare och entreprenör inom MedTech, där han har haft en ledande roll i flera börsnoteringar. Masoud är för dom flesta mest känd som grundare och VD för det innovativa cancerforskningsbolaget SpectraCure, som idag är noterade på Nasdaq First North.

Delägare sedan:

2018

Bolagssäte:

Sverige

Andra investeringar