Bolagsinnehav

Virtway Invest strävar efter att äga majoriten av aktierna eller strategiskt viktiga minoritetsposter i alla våra bolagsinnehav. De bolag vi investerar i ska ha en skalbar affärsstrategi samt produkter och tjänster med potentiellt stor efterfrågan. Målet är att erbjuda våra investerare en attraktiv avkastning på sina investeringar inom en period av två till tre år. Alla våra innehav utvecklas snabbt och vi jobbar nära företagen och deras styrelser. För närvarande har Virtway Invest tre bolagsinnehav.

Virtway Invest äger 90% av Indigo som är ett IT-företag baserat i Spanien. Indigo har utvecklat en unik, världsledande plattformsoberoende teknologi för virtuella miljöer i 3D.


Läs mer

Virtway Invest äger 40% av ICYOU AB. Företaget utvecklar mobilspel tillsammans med några av Europas största fotbollsklubbar som Real Madrid, Barcelona, ​​Chelsea, Tottenham Hotspurs och Liverpool. Intäkterna som spelen genererar delas mellan klubben och ICYOU.

Läs mer

Virtway Invest äger 80% av Odourless Sweden AB. Företaget har utvecklat en helt naturlig, miljövänlig och doftfri produkt för att eliminera oönskad doft. Dessa säljs i form av en deodorant på apoteken samt en luktbortagare i detaljhandel.

Läs mer

Läs mer i vår broschyr

Få ytterligare information om Virtway Invest och våra bolagsinnehav