ETT SVENSKT INVESTMENTBOLAG

Virtway Invest AB
investerar i tidigt skede
med hög risk och stor uppsida

Vi möjliggör visioner sedan 2013

Virtway Invest AB grundades 2013 av entreprenören och investeraren Fredrik Nilsson. Vår strategi är att investerar i ett tidigt skede i både svenska och europeiska företag som har exceptionell stor utvecklingspotential. Huvudsyftet är att investera i företag som genererar god avkastning inom en rimlig tid. En andra men lika viktig målsättning är att agera på ett socialt ansvarsfullt sätt genom att undvika investeringar som skulle kunna resultera i negativ effekt för människor eller miljö.

Skärmavbild 2019-02-05 kl. 16.52.36

Fredrik Nilsson

Styrelseordförande

Grundaren och visionären Fredrik har varit en aktiv entreprenör och investerare i många år. Han har tidigare arbetat som börsmäklare vid bland annat Spectra Kapitalförvaltning och Norvik Securities.

Jonas webb

Jonas Wingolf

Verkställande direktör

Jonas har lång erfarenhet som finans- och försäljningskonsult. Han har mer än 25 års erfarenhet inom grossist och detaljhandel med kunder i Skandinvien, Europa och USA.

Roger webb

Roger Jensen

Styrelseledamot

Roger är en entreprenör med bred erfarenhet inom en rad affärsområden, allt från sjukvård till detaljhandel. Han har över tio års erfarenhet av distribution, marknadsföring och försäljning.

Arvid webb

Arvid Klingström

Active Equity

Arvid har mer än 15 års erfarenhet av produktion och marknadsföring av onlinespel. Han har arbetat i snabbt växande företag som Betsson, PAF och nyligen som Head of Studio för King.