ODOURLESS EXPANDERAR OCH KÖPER ODÉN AB

11 jun, 2018

Det står nu klart att Odourless Sweden AB förvärvar Odén i Ljungbro AB . Därmed tar Odourless över samtliga patent, produktion samt försäljning.
 
Odourless Sweden AB har i dagarna förvärvat Odén i Ljungbro AB vilket innebär att Odourless nu äger marknaderna och alla rättigheter även i Skandinavien.

– Vi kommer nu aktivit starta arbetet i Skandinavien för att sälja våra produkter, Yocoair och NA14. Produkten NA14 kommer under året brandas om till Nothing även i Skandinavien, säger Roger Jensen, VD på Odourless Sweden AB.

I samband med detta har Odourless även anställt en säljchef för Skandinavien, Joakim Johansson, som kommer börja arbeta under sommaren. 

– Denna rekrytering är vi oerhört glada och stolta över. Joakim har tidigare arbetat med välkända varumärken mot retail och har genom detta ett brett kontaktnät och erfarenheten vi behöver för att ta försäljningen till nästa nivå, säger Roger Jensen.

Odourless har även  flyttat produktionen av Yocoair från Linköping ner till Malmö. Detta är en process som nu är pågående  och i dagarna kommer de första produkterna rulla ut från fabriken i Malmö. Fabrikslokalen kommer även användas som lager åt både Yocoair och Nothing som produceras av en tredje part.

Virtway Invest äger 80% av Odourless Sweden AB.