EFTERFRÅGAN PÅ VIRTUELLA EVENTS HAR ÖKAT MARKANT

31 mar, 2020
Den rådande Coronapandemin har slagit hårt mot företag och organisationer i framför allt Europa och USA. Alla större mässor, evenemang och möten är inställda i flera månader framöver. Miljarder människor världen över är satta i hemkarantän och många av dessa förväntas att fortsätta sitt dagliga arbete. 

Företag och organisationen världen över söker med ljus och lykta efter nya sätt att kunna låta sin verksamhet fortgå under den rådande krisen. Aldrig har efterfrågan för digitala distansmötesverktyg varit större. 

– Innan Coronaviruset undersökte de flesta företag virtuella evenemang som ett medel för innovativ kommunikation. Nu är det en nödvändighet för företag att förnya sig för att överleva, säger Virtway Events marknadschef Danielle McConnell.

Skype, Cisco och Zoom är tre av de vanligaste verktygen för videomöten, men räcker detta för att uppehålla verksamhetens behov under en längre tid av social distansering? Räcker det med videomöten för att täcka människors behov av att interagera? 

Virtway Events har plattformen för att skapa virtuella evenemang, mässor och möten i en virtuell värld där vi fortfarande kan interagera med varandra. Med hjälp av denna plattform kan företag och organisationer fortsatt hålla sina planerade mässor eller föreläsningar utan att riskera människors hälsa och smittspridning.

Virtway Events har sett en markant ökning av efterfrågan på virtuella events under Coronapandemin. 

– Vi har sett en ökning på 400-500% på inkommande leads. Företag letar efter allt från internationella konferenser till stora prisutdelningar, fortsätter Danielle McConnell.

Listan kan göras lång med företag som de senaste veckorna har kontaktat Virtway Events för att införa plattformen i deras verksamhet och ta nästa kliv in i framtiden för distansmöten.